Луис Ломели
Калифорния, САЩ
Директор

Йордан Цанев
София, България
Директор на проект „Minorities Matter Project“
Ръководител на проект: „The Young Scientist Project 3“

Теодор Пенчев
Бистрица, България
Ръководител на проект:
“The Dance of Martial Arts”

Ива Радоева
Перник, България
Съдиректор в проект „The Little Gardeners“, ръководител и доброволец в „The Young Scientist Project 2“ и „The Young Scientist Project 3“

Никол Савова
София, България
Ръководител и доброволец в „The Young Scientist Project 2“ и „The Young Scientist Project 3“

Стивън Спасов
София, България
Ръководител и доброволец в „The Young Scientist Project 2“, „Empowering Communities through STEM“ и „The Young Scientist Project 3“

Александър Георгиев
София, България
Ръководител и доброволец в „The Young Scientist Project 2“ и „The Young Scientist Project 3“

Наталия Борисова
София, България
Съдиректор в проект „The Little Gardeners“ и доброволец в проект „The Young Scientist Project 3“

Димитър Лазаров
София, България
Доброволец в „The Young
Scientist Project 3“

Теодор Малчев
София, България
Доброволец в „The Young Scientist Project 3“

Биляна Димитрова
София, България
Доброволец в „The Young
Scientist Project 3“

Ерик Паскалев
София, България
Доброволец в „The Young Scientist Project 3“

Виктор Ангелов
София, България
Доброволец в „The Young Scientist Project 3“

Михаил Шекерджиев
София, България
Доброволец в „The Young Scientist Project 3“

Антония Ганева
София, България
Доброволец в „The Young Scientist Project 3“

ЛУИС ЛОМЕЛИ
Калифорния, САЩ
Основател/Управител
Луис Ломели е от Сан Франциско, Калифорния. Роден е в Гуадалахара, Мексико и е прекарал по-голямата част от живота си в САЩ. Определя се като мексикано-американец. Притежава две бакалавърски степени по Международни отношения и Испански. За повече от 10 години Луис е работил в сферата на банкирането, образованието, социалните дейности и управлението на недвижимо имущество на корпоративно ниво. Луис, също така, е доброволец за Корпусът на мира в Горна Оряховица, България между 2011 и 2013 година, където е учител по английски език в гимназия и мениджър на проект за неправителствена ромска организация. Опитът и преживяванията му в България, го вдъхновили и потвърдили наново за него важността на образованието, социалното разнообразие и активизъм, като врата към икономическо и социално равенство. През Май 2016 година Луис съосновава летният лагер – Camp Golden Gate – първият международен американски летен лагер на Черно море.  Луис вярва, че лагери като неговия, са основна част от образователното развитие на подрастващите. Надява се образованието да се насочи повече към създаването на умения за цял живот, които насърчават свободата на избор. Вярва с цялото си сърце, че ние, като общество, имаме моралната и етична отговорност да осигурим за бъдещите поколения здрава основа, която да им позволи да достигнат пълния си потенциал.
МОМЧИЛ БАЕВ
Велико Търново, България
Основател/Член на борда да директорите

Момчил Баев притежава бакалавърска степен по Социални науки и магистърска степен по Управление на общественото здраве. В момента завършва докторска степен по Социална Медицина. Неговото образование като социален работник и здравен мениджър му е дало добър усет за социалните детерминанти на здравето и социалните неравенства в здравеопазването. През цялата си кариера в различни места е работил с доброволци, а и самият той започва като доброволец в ученическите си години, помагайки за различни събития, общности и каузи. Той е посветил много години на развитието на младите хора и на репродуктивното здравно образование, на обществени дейности и на такива, насочени към нуждаещите се, оказвайки съдействие, обучавайки и преподавайки. Голяма част от работата му и убежденията му са близки до идеите на културното многообразие, различията и равенството. Работи за най-влиятелната организация на ромите в България в периода 2010-2015. След това се фокусира върху правата на пациентите в здравеопазването. Освен неговата отдаденост към обществените услуги и младите хора, най-големите страсти на Момчил са историята и културното наследство.  

ДИМИТЪР ПИЖЕВ
София, България
Основател/Член на борда на директоритеДимитър Пижев е мениджър проекти за фондация GLAS. Роден е в София, България, но е живял повече от 5 години в Италия, където страстта му към модата и изкуството се разпалила и го вдъхновила да разшири своите креативни граници. Димитър е много деен ЛГБТИК+ активист и в момента следва магистратура по “Социално изследване на пола” в Софийският университет. Има повече от 10 години опит в сферата на комуникациите, като се е занимавал с реклама, връзки с обществеността, журналистика и маркетинг в социалните мрежи. Като журналист е работил за най-големия и влиятелен бизнес вестник в България – “Капитал”. Като изпълнителен директор в рекламата, е бил част от екипът, който през 2011 създаде националната рекламна кампания “Създаваме заедно”, насочена към популяризирането на финансирането по ЕС проекти  в България. Като специалист по дигитален маркетинг през 2014, той е бил човекът стоящ зад дигиталното промотиране и комуникиране на фестивалът DOMA Art – един от най-важните модерни арт събития в София.
МАРТИН КРЪСТЕВ
Плевен, България
Основател/Мениджър “Проектки”
Мартин е израснал в България и като ученик вече беше на път да си живее интересен живот със стабилна местна общност, когато изведнъж всичко се промени. Спечелвайки пълна стипендия за завършване на гимназия в United World College – САЩ, той бързо прегърнал идеалите му за превръщане на „образованието в сила, за да обедини хора, народи и култури за мир и устойчиво бъдеще“. По време на университетското си обучение по политика, икономика и журналистика в Earlham College в Richmond, IN, САЩ и Американския университет в България, той се научава да цени високо разнообразието и овластяващиата гледна точка, която носи на всяка ситуация живота с хора от различни среди. От тогава е живял в 5 държави и обича да пътува.
Мартин сега е ангажиран да променя света стъпка по стъпка, независимо дали става дума за локални действия в различни каузи или чрез работата си за българския национален комитет на мрежата United World Colleges. Преди всичко, Мартин гради промяна чрез работата си за Camp Golden Gate, където той е ценно звено в организацията на образователни лагери за младежи от цял свят от октомври 2017. Мартин е бил зает в няколко сфери: Продажби, Технологии, Журнализъм и Развитие на младежтта, което му е позволил да използва уменията си за да направи социални промени в общности, които не са широко представени.
ВЛАДИМИР ЛАЛОВ
София, България
Основател
Владимир Лалов е изключително отдаден на каузата да обучава, подкрепя, и развива младежта, която да се ангажира  да се застъпва за равенство, качество на живот, разнообразие и социално-иконимически растеж в нейните общности. Израстнал в семейство на учители, той обиква ученето и доброволчеството още от малък. Владимир притежава бакалавърска степен по бизнес администрация от Американския университет в България. След това продължава образованието си по бизнес в Университета на Амстердам и Карловия университет в Прага. Владимир обича да се среща с различни хора. Той е прекарал много летни ваканции в САЩ като студент и е работил по различни проекти в различни отрасли. Опитът му помага да прилага своите знания и умения в различни неправителствени организации и образователни програми, които са насочени към иновативни начини за преподаване и учене. Той е твърдо убеден, че образованието и културата играят изключително важна роля в развитието на човека, както и че срещите с хора от различни езици, религии и култури  обогатява хората и им помага да бъдат част от една глобална мрежа.
АЛЕКСАНДЪР ПЕТРОВ
София, България
ОснователАлександър е родом от София, и е завършил бакалавър и магистър “Финансов контрол”. Работи няколко години по специалността си като вътрешен одитор, като след това прави рязък завой в професионалното си развитие и започва да се занимава с хобито си – гейминг. От тогава до момента е зает в сферата на разработването на игри. Той вярва, че геймингът е нещо повече от забавление. В по-голямата част от игрите, играчът се опитва да постигне някаква цел, но се проваля отново и отново, докато не се научи и успее. Геймингът показва, че неуспехът не е нещо лошо, а шанс да научиш нещо, чрез постоянство и устременост. Александър знае, че геймингът носи комплексни награди по отношение на образованието, като: подобряване и забързване на уменията за разрешаване на проблеми, силно изостряне на когнитивните умения и развиване на многофункционалността.
Всички те са важни умения, които правят човека по-добър в личен и професионален план.
Други негови интереси са: психология, медицина, философия, международна политика и ранно модерно изобразително изкуство. Александър вярва в социалното равенство и има силното желание да помага на маргинализирани групи и малцинства, като промотира разбиране и толерантност, и насърчава ефективната им интеграция към обществото като цяло.
АНГЕЛ АНГЕЛОВ
София, България
Основател
Ангел Ангелов е възпитаник на Софийската математическа гимназия и от 6 години се занимава с преподавателска дейност по математика. Работата с ученици е негово вдъхновение и призвание, което е открил още в ученическите си години. В ежедневния си живот и работа се стреми да бъде възможно най-добрия пример за своите ученици и да ги вдъхновява да обичат науката, да бъдат добри хора и да уважават себе си и околните. Непрекъснато се опитва да ги мотивира да вярват повече в себе си и възможностите си, и да не се отказват пред трудностите, с които ежедневно се сблъскваме. Ангел от много години се включва в различни доброволчески инициативи и обществени дейности. Една от най-важните ценности за него е честността. Спортът и фотографията също са много важна част от неговия живот.